Selasa, 07 April 2015

PENGUMUMAN USULAN PENERIMA SUBSIDI TUNJANGAN FUNGSIONAL GURU NON PNS (STF-GBPNS) TAHUN 2015

Kepada : Yth, Kepala RA dan Madrasah Se Kabupaten

Assalamu'alaikum Wr, Wb.

Berikut ini kami sampaikan surat dan Format usulan tunjangan fungsional Guru
Bukan PNS (STF-GBPNS) tahun 2015, formulir isian diharapkan diisi oleh data Guru calon penerima Subsidi Tunjangan Fungsional Guru Bukan PNS (STF-GBPNS) yang sesuai
dengan jumlah kuota terlampir di urutkan berdasarkan masa kerja (masa kerja paling
lama ditempatkan paling atas, dst)
Kuota dan Surat pengajuan serta Format isian silahkan didownlod di bawah ini :
1. Jumlah Kuota (Ralat RA)
2. Surat Usulan Penerima Tunj.Fungsional Guru Bukan PNS (STF-GBPNS)2015
3. Format Usulan Penerima Tunjangan
4. Format Usulan Pengajuan Tunjangan Fungsional
5. Format Surat Pernyataan Kinerja
Format Usulan dikirim melalui email untuk :
1. RA (tupus_ra@yahoo.co.id)
2. MI (tupus_mi@yahoo.co.id)
3. MTs (tupus_mts@yahoo.co.id)
4. MA (tupus_ma@yahoo.co.id)
dan print outnya dijilid warna dan diserahkan ke seksi pend madrasah paling lambat untuk:
RA tanggal 13April 2015 (Pink)
MI tanggal 14 April2015 (Hijau)
MTs tanggal 15 April 2015 (Biru)
MA tanggal 16 April 2015 (Kuning)
Demikian agar maklum dan diperhatikan sebagirnana mestinya atas perhatian dan kerja
samanya kami ucapkan terimakasih

8 komentar:

  1. kuota Tufus lumayan .... tapi kedah NUPTK, naha teu tiasa PEGID ????? padahal sami dina padamu tiasa dijanteunkeun rujukan..... hanas ngadamel persyaratan... NPWP nu anyar, rekening, dsb...... tapi teu katampi eta ajuan teh da PEGID..... duuuuh lebar tah sisa kuota ... naha bakal lulus uih deui ka nagara ... atanapi bahe di tengah jalan ???? padahal anu PEGID ge sami guru di sakola eta, .. komo ayeuna mah rek ngajukeun NUPTK teh kalahkah mayar Rp. 150.000 beubeubeu ...

    BalasHapus
  2. Riweuh di ind. Mh sagla d persulit kr jlma leutik mh...

    BalasHapus
  3. punten pa aya madrasah nu quota na seueur tapi jalmina teu memenuhi syarat...ari madrasah simkuring naha tos 2 tahun terakhir teu aya wae quota alias 0. Kinten-kinten naon nu janten alesana. Mugi di tampi we simkuring bade ngajeungkeun da tos Jelas dina JUKLAk JUKNIS syarat sareng katangtosanna.

    BalasHapus
  4. Jasa ngadamel website mirah kanggo madrasah, pangaosna aya nu 100rb. mangga dipilari dia http://jasaku.hol.es

    BalasHapus
    Balasan
    1. ayeuna mah zaman na diajar olangan ...

      Hapus
  5. to Azka : Madrasah mana pa ? sok sumpingan gera ka mapenda ... bakal seueur quota sisa, sabab madrasah anu can kenging NUPTK tapi kuota tufus banyak.... lebar eta sisa quota ... bilih ku jurig di ange

    BalasHapus
  6. simkuring rada telat ngintunkeun usulan via email kumargi aya miss-informasi, dina blog ieu tercantum "tupus-mi@yahoo.co.id" mung ternyata saurna "tupus_mi@yahoo.co.id" ... Punten ka pengelola blog ieu supados langkung "spesifik" .... salajengna, Mudah-mudahan sakola/simkuring teu dianggap telat sareng CAIR ... htur nuhun

    BalasHapus
  7. Asa tara nya di tingal2 th pngelola Blog nbals kmentar ti urang2,,,skola sim kuring (RA), kuota 4,,,te di akses hji2acn...nyaanan ktu uih dai kakas ngara,,?

    BalasHapus